Grillat och fantastiskt gott

Grillat och fantastiskt gott

HÄRLIGA RECEPT FÖR SOMMARENS GRILL

 

Fläskfilé BBQ

1 Kg Fläskfilé eller Fläskytterfilé
BBQ Classic rub
1 dl BBQ sås
Rulla filén i BBQ Classic Rub och grilla i ugnen.
Ugnstemperatur: 150° C, Tid: 25 minuter, varmluftsugn,
Kärntemperatur: 72° C
Marinering: Lägg den nygrillade filén i BBQ sås 10-12
timmar i tätsluten plastpåse. Förvara i kylskåp.
Skiva tunt. Sälj som kallskuret till potatisgratäng,
potatissallad, pastasallad eller på grillbrickorna.

 

Rökt BBQ dip

5 dl Majonnäs
1 st. Vitlöksklyfta (finriven)
3 msk Sweet´n Smokey BBQ sauce
1 msk BBQ Rub (rostas lite lätt i stekpannan innan användning.)
Blanda alla ingredienser och servera som en sås/dip.