Nordic Spice goda fläskfilé med Chili/timjan rub

Nordic Spice goda fläskfilé med Chili/timjan rub

Fläskfilé smaksatt med Chili/Timjan Rub (4 portioner)

600 g fläskytterfilé

Ca 1/2 dl Chili/Timjan Rub

1 dl Sweet´n smokey BBQ GLaze

 

Gör såhär: Rulla filén i Chili/Timjan rub och grilla i ugnen på 150 grader (varmluftsugn) i ca 25 minuter. Kärntemperatur rekommenderas vara 72 ° C.

Marinering: Lägg den nygrillade filén i Sweet´n smokey BBQ Glaze 10- 12 timmar i tätsluten plastpåse. Förvara i kylskåp.

Servering: Skiva tunt och servera som kallskuret till potatissallad.

 

Potatissallad: 

500 g kokt potatis

Ett knippe rädisor

100 g blandsallad

4 sparrisar

Purjolök efter smak

100 g salladsost

1 msk olivolja

1 msk citronsaft

Salt, citronpeppar

Gör såhär: Skär allt i önskade bitar och blanda samman alla ingredienser.