Fläskfilé smaksatt med Chili/Timjan Rub (4 portioner)
600 g fläskytterfilé
Ca 1/2 dl Chili/Timjan Rub
Gör såhär: Rulla filén i Chili/Timjan rub och grilla i ugnen på 150 grader (varmluftsugn) i ca 25 minuter. Kärntemperatur rekommenderas vara 72 ° C.
Marinering: Lägg den nygrillade filén i Sweet´n smokey BBQ Glaze 10- 12 timmar i tätsluten plastpåse. Förvara i kylskåp.
Servering: Skiva tunt och servera som kallskuret till potatissallad.
Potatissallad:
500 g kokt potatis
Ett knippe rädisor
100 g blandsallad
4 sparrisar
Purjolök efter smak
100 g salladsost
1 msk olivolja
1 msk citronsaft
Salt, citronpeppar
Gör så här: Skär allt i önskade bitar och blanda samman alla ingredienser.